FRESH
Horoscop 22 ianuarie 2021. Sentiment de confuzie şi o declaraţie de ...
4 dintre cele mai carismatice zodii, care te cuceresc cu personalitatea ...
Cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume a luat foc
Elefanții numărați din spațiu. 5.000 de kilometri pătrați pot fi acoperiți ...

Tânăra care și-a acoperit sânii cu steagul României a stârnit nemulțumiri în mediul online. „Îți bați joc de tricolor”

Maria Ilioiu este fără îndoială una dintre cele mai sexy foste ispite de la ”Insula Iubirii”. Focoasa roșcată reușește să pună pe jar imaginația tuturor bărbaților cu formele sale super apetisante, fie ele de la mama natură, fie de la medicul estetician. Ei bine, și cum ziua României trebuie celebrată ca la carte, ieri, Maria Ilioiu a șocat pe toată lumea cu postarea făcută, scrie SHOK.md.

Cea mai sexy și tunată roșcată și-a acoperit sânii imenși cu steagul României. Și dacă poza arată trăznet, iar drapelul se mulează perfect pe formele divei sexy, părerea fanilor nu a fost deloc pe măsura așteptărilor Mariei Ilioiu. Cei din mediul online au izbucnit pe rețelele de socializare, fiind de părere că roșcățica își bate joc de tricolorul țării noastre.

”Unul dintre motivele pentru care vreau sa-mi bag **** în Romania/ Avem intrebuintare la tricolor. Bine ca nu ti-ai facut chiloți/ Chiar mă gândeam că nu apare vreo panaramă să terfeleasca, să murdărească saracul tricolor/ Îți bați joc de tricolor”, iar lista poate continua.

Maria Ilioiu a pozat în sânii goi!

Sursa: spynews.


DEC 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII