FRESH
(foto) O moldoveancă a urcat pe cel mai înalt vulcan din lume. „E ...
Cât de sexy este Nicole Scherzinger la 42 de ani! Artista arată fenomenal ...
Tom Cruise a „angajat” roboţi anti-Covid-19 pe platoul de la Misiune ...
Horoscop 17 ianuarie 2021. Ziua vine cu multe provocări, în special ...

Tany Vander a făcut din nou senzație pe Internet. Se pare că fanii sunt gata la orice ca să-i atragă atenția

Tany Vander este una dintre cele mai frumoase femei, de la noi din țară și nu este de mirare că are o armată întreagă de admiratori. Se pare că aceștia fac tot posibilul ca să o impresioneze și sunt gata ca să-i cumpere și o mașină, scrie SHOK.md.

 Tany știe să se machieze așa incât sa-și scoată în evidență trăsăturile. Astfel, ficare apariție a ei în mediul online este una remarcabilă. Nutriționista a făcut senzații cu ultima postare de pe o rețea de socializare, la care urmăritorii nu au putut să treacă cu privirea fără ca să-și exprime admirația: „Ești bună rău de tot. Când este ziua ta să îți fac cadou o mașină X6 BMW producție 2020 îmi place de tine!”, a scris un urmăritor.

Aceasta s-a fotografiat în timp ce-și aplica rujul pe buze este cert că roșu atrage privirile, iar Tany știe asta, pentru că îl poartă foarte des.

 În descrierea postării, care a primit mii de aprecieri, nutriționista și-a întrebat urmăritorii dacă au avut așa situații ca să nu-și poată lua privirea de la o femeie: „Vă amintiți să fi văzut vreodată o femeie cu buzele roșii și sa vă fi vrăjit? Starea asta când nu-ți poți lua ochii de la buzele ei?”, a scris pe pagina ei de Instagram.


IAN 10, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...