FRESH
FOTO Nici frigul de afară nu o oprește. Loredana Groza a ieșit dezbrăcată ...
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...

Tany Vander, despre dependența de SPORT: „Acum trei ani puteam zice că “ trăiesc în sală”

Interpreta și nutriționista Tany Vander a vorbit despre dependența ei „sănătoasă”, sportul. Aceasta a dezvăluit că cu trei ani în urmă practic „trăia în sală” și dacă nu mergea o zi, se simțea vinovată, scrie SHOK.md.

Tany a scris pe pagina sa de Instagram cum a trecut peste această obsesie „nebună”, de a face sport zilnic, care nu-i permitea să se relaxeze nici macar în vacanță.

„Acum 3 ani puteam zice că “ trăiesc în sală”, atât de “dependentă” eram de sport. Dacă nu mergeam o zi, precum ar fi duminica, mă simțeam vinovată și oricum ieșeam în parc sa fac ceva mișcare. Asta e foarte bine- sportul este viața, dar oricum obsesia aceasta mă obosea psihologic. Nu puteam sa ma relaxez nici măcar în vacanțe). Țin minte și acuma când am zburat în New York și cum la ora 6 dimineața eu deja eram la sală. Sarcina mi-a tratat aceasta obsesie și ma bucur enorm”, a menționat interpreta pe rețelele de socializare.

Aceasta a menționat că din momentul în care a aflat că este însărcinată, nu a mai mers deloc la sală. Nu a avut nici o contraindicație, dar așa a simțit. „Iată e un an și jumătate de când nu am făcut sport deloc și ce pot sa zic e ca mi-am pierdut din tonus, evident. Acuma îmi doresc sa reiau ritmul, dar nu acela care a fost, ci unul sănătos, echilibrat și confortabil din punct de vedere psihologic”.

Nu este disponibilă nicio descriere.

NOI 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII