[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Aproape 500.000 de like-uri pentru o imagine fără sutien! Cum s-a ...
Știe cum să aprindă IMAGINAȚIA fanilor! Vezi cum s-a lăsat fotografiată ...
Rețeta de balsam natural pentru un păr fabulos, puternic, strălucitor!
Andreea Bălan şi-a anulat vacanţa în Grecia din cauza fostului soţ. ...

Tany Vander despre INVIDIA și CRITICA altor femei!: „În spatele mesajului, e un om cu un complex de inferioritate major și foarte nefericit”

Tany Vander într-o postare recentă a mărturisit, că s-a convins de mai multe ori, femeile mereu vor invidia și vor critica pe alte femei, scrie SHOK.md.

„În urma temei de ieri și de azi, încă o dată mă conving că femeile mereu vor invidia și vor critica alte femei, și desigur pe cele mai bune sau mai frumoase ca ele însuși, ori cele mai de succes. Nu poți invidia un om care e cu un nivel mai jos ca tine, sau niciodată n-o să fii geloasă pe o femeie pe care tu nu o consideri destul de bună, nu?😉 De aceea trebuie să înțelegeți că de fiecare dată când veniți cu hate, eu îmi dau seama cine e în spatele mesajului, un om cu un complex de inferioritate major și foarte nefericit. Si bănuiesc eu că scopul vostru nu a fost să fiți indentificati astfel, nu? 😐

În fine, oricum realizez că n-o să pot schimba mentalitatea acestor oameni, aici e nevoie de psihoterapie profundă și eu zic să purcedeți”, a precizat ea.

SHOK.md


IUL 31, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...