FRESH
Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 septembrie-4 octombrie
FOTO Cum arată idolul adolescenților, la 38 de ani! Kelly Clarkson ...
Britney Spears manifestă un comportament anormal „Are nevoie de ajutor” ...
(foto) INCENDIARĂ! Antonia: ”După 31 de ani și trei copii născuți… ...

Tatiana Heghea, în perioada carantinei S-A REPROFILAT!: „Am făcut deja altceva și a fost foarte și foarte greu...”

Cunoscuta interpretă Tatiana Heghea nu a pierdut timpul în zadar în carantină. Frumoasa și carismatica artistă ș-a și reprofilat, scrie SHOK.md.

În cadrul emisiunii „O Seară Perfectă” Tatiana Heghea a povestit cum și-a perecut carantina, cum reușește să rămână atât de pozitivă, dar și cum s-a descurcat artista tot acest timp stând departe de scenă.

„E greu. E posibil chiar să ne și reprofilăm dacă e cazul. Pentru că oamenii talentați sunt care nu se tem de muncă și niciodată nu vor avea frica asta. Cred că a fi un interpret, a fi un artist este o muncă asiduuă zilnică, și noi lucrăm acasă sau în condițiile noastre de studio însă ca să arătăm acest ceva, avem nevoie de public”, a marcat ea.

„Am făcut deja altceva în carantină. Am încercat în premiera absolută să-mi regizez propriul videoclip. Am fost regizor. Și am făcut-o în primsa faptului că am vrut o melodie care cumva am lansat-o cu mult mai târziu de cât se cuvenea, adică la sfârșit de aprilie trebuia să lansez, iar eu am lansat-o la final de iunie, pentru că este o melodie cumva de primăvară se numește „Lăcrimioara”, și unele melodii sunt doar de sezon, trebuie s-o lansezi atunci când abia lăcrimioara este în floare. Eu n-am luat-o din punct de vedere strategic ca să acumulez acei oameni care iubesc lăcrimioarele, am luat-o ca o experineță care eu chiar îmi permit și am timpul să fiu „un soi de regizoare” și a fost foarte și foarte și foarte greu. În acest context vreau să zic că fiecare meserie în domeniul acesta al nostru este foarte și foarte responsabilă. Și nu e așa ca și cum cineva ar încerca și i s-ar părea că e doar un videoclip frumos, fără să știe câtă greutate este”, a mărturisit artista.

Adriana GRIȚCO


SEP 14, 2020


COMENTARII