FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Tatiana Koberidze dezvăluie un secret de atracție a bărbaților!: „Aici nu vei putea juca, totul vine din interior”

Bloggerița Tatiana Koberidze recent a publicat un text pe pagina sa de Instagram unde dezvăluie un secret de atracție a bărbaților mai mult ca frumusețea sau mintea, scrie SHOK.md.

„Există o singură trăsătură, sau mai bine zis, o abilitate care atrage, îți lovește capul, dar pentru multe femei este pur și simplu străin ..

Mereu mă face să râd când oamenii spun că este vorba despre aspectul meu, de figura mea. Înainte, aveam cea mai obișnuită figură, de nereprezentat, purtam tunsori scurte și îmi vopsisem părul în fiecare lună în culorile cele mai nebunești, iar fața mea era asociată mai mult cu „Smeshariki” decât cu „Cover Girl”. Și știi ce-ți voi spune? Oricum aveam o mare atenție din partea sexului masculin, voiau să se întâlnească cu mine, voiau să fie prieteni cu mine, voiau să aibă cel puțin ceva comunicare cu mine. Nu îmi dădeam sema care e treaba, dar acum știu sigur!

❗️ Este vorba despre capacitatea de a te bucura!

Când te bucuri de fiecare parte din viața ta, chiar și cea mai mică. Când te ridici la fiecare mușcătură de mâncare, mănânci „gustos” și nu îți faci griji să te murdărești. Când, plecând spre oraș, observi străzile frumoase, când admiri apusul de pe fereastra ta, chiar dacă ieri a fost la fel. Când nu doar puneți crema pe corp, dar vă dizolvați în fiecare atingere. Lenjeria de pat, filmul tău preferat, o cină frumoasă, chiar dacă ești singur .. Cu cât plăcerea este mai puternică, cu atât sunt mai atrași de tine, vor să se bucure alături de tine.

Doar aici nu vei putea juca, totul vine din interior. O fată care se bucură de viață în toate manifestările ei se comportă natural. Râde foarte mult, nu se evaluează pe sine, nu depinde de stările de spirit sau de opiniile altor oameni. Ea face semn cu ușurință. Bărbații vor mai ales să intre în lumea ei și să rămână acolo mai mult. Un alt punct foarte important! O astfel de fată intră într-o relație nu din cauza lipsei de iubire pentru a se împlini pe sine, ci dimpotrivă, din abundența ei!”, a notat ea.

Adriana GRIȚCO


AUG 4, 2020


COMENTARII