FRESH
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...
Luptătorii moldoveni, de stil liber au cucerit argintul și bronzul ...
A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori ...
A murit Boris Gracevski, fondatorul programului pentru copii „Eralaș”

Te trec fiorii! Tatiana Maxian a făcut un cover la piesa „Беги”: „Este ceva mai mult decât un simplu cântec”

După o lungă pauză de la muzică, Tatiana Maxian a făcut din nou furori. Cunoscuta femeie de afaceri și interpretă, recent și-a uimit fanii. A făcut un cover la renumita piesă „Нazima – Беги”, scrie SHOK.md.

„НАZIMA – Беги (cover by Maxian Tatiana). Aceasta piesă este ceva mai mult decât un simplu cântec pentru mine. Câțiva ani în urmă, ca și mulți din voi, eram fana proiectului „ПЕСНИ” și în special o urmăream cu atenție pe Nazima.

Această piesă ma surprins nespus de mult prin sensul ei și nu doar. Am decis că vreau să o învăț, dar nu-mi reușea să o cânt așa cum trebuie. M-am întristat, însă nu m-am lăsat bătută și am zis că cândva la sigur îmi va reuși.

Și iată că în 2020 am decis că vreau să fac lecții de canto. Nu a fost ieftin deloc, dar s-a meritat din plin și acum am ocazia să împart cu voi această fericire, mi-a reușit! Am mari emoții, însă sper să nu mă judecați, sunt începătoare”, a scris Tatiana Maxian pe Instagram.

Copleșiți de emoții și șocați de realizarea Tatianei, internauții au bombardat-o cu comentarii și aprecieri unde își exprimă admirația. „Taniușa lasă restaurantul, magazinul 😂 ce mai aveți voi acolo, muzica e pentru tine, ocupăte în serios de asta, sunt destui,, interpreți,, în țară care habar nu au cum să-și arate măiestria față de muzică, dar tu… Ai o voce superbă!”, „Foarte frumos😍 Bravo”, „Super👍exact la fel”, acestea sunt doar unele dintre comentarii.


IAN 11, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...