FRESH
Hilary Duff este însărcinată cu al treilea copil
Tradiție controversată în două triburi africane. Bărbații le oferă ...
Khabib a obținut ultima sa VICTORIE! Acesta a anunțat că se retrage ...
Zodiile care își vor găsi jumătatea în luna noiembrie

Timp de 6 ani s-a schimbat TOTAL! Cristina Burdulescu: „Nu este deloc ușor să construiești o relație armonioasă cu organismul tău....”!

Antrenoarea de fitness Cristina Burdulescu timp de 6 ani a ajuns la rezultatul dorit. Recent a publicat pe pagina sa de Instagram o nouă postare unde a mărturisit că nu este deloc ușor, dar nu se lasă, scrie SHOK.md

„2014 VS 2020, 64 kg VS 54 kg

Sunt 6 ani în care mi-am îndreptat toate forțele și gândurile spre silueta pe care o uram.

Timp de 6 ani am experimentat și mai continui să o fac. Nu știu dacă aș putea înceta asta vreodată, pentru că nu este deloc ușor să construiești o relație armonioasă cu organismul tău.

Deși am obținut deja rezultate frumoase, voi continua să caut și să descoper punctul de mijloc, acela în care corpul și mintea mea vor trăi în unison. Căci nu aș accepta o siluetă perfectă traumându-mi astfel psihicul. Dar nici nu aș închide ochii la kilogramele în plus, mușchii atrofiați și coapsele pline de celulită doar pentru că am confort psihologic.

Sacrificiile sunt inevitabile. Dar cât de drastice să fie, decide fiecare în parte. Eu personal nu sunt pentru extreme și cred cu certitudine că există acea linie de confort atât pentru trup, cât și pentru suflet”, a mărturisit ea.

Adriana GRIȚCO


SEP 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII