FRESH
Un român a inventat masca inteligentă! Design-ul a fost premiat la ...
Harry Houdini şi trucurile de magie care l-au făcut celebru. Cum a ...
Victoria Roșca cu lacrimi de fericire!: „Părea totul atât de ireal…”
8 motive pentru care femeile născute în zodia Pești sunt partenerele ...

Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au venit cu reacții. Vezi cum își explică gesturile (video)

Beatrice Petrachi, actuala iubită a lui Constantin Țuțu și fosta lui, Ecaterina Senchevici, care ieri s-au luat la bătaie într-o parcare din Chișinău, au venit cu o reacție pe o rețea de socializare, scrie SHOK.md

Actuala iubită a lui Țuțu a postat un story pe o rețea unde vine cu o explicație. Aceasta a scris că nu este mândră de fapta sa și că un astfel de comportament nu o caracterizează. La fel, tânăra a menționat că astfel de momente nu ar trebuie să fie mediatizate. Despre cauza conflictului nu a scris nimic.Cu un răspuns a venit și fosta iubită a luptătorului K1. Ecaterina a publicat un story unde a spus că nu îi pasă de ce spune lumea și că orice persoană care o vorbește de rău, trebuie să răspundă pentru vorbele sale.

Scandal cu palme și pumni într-o parcare din Chișinău. Potrivit martorilor oculari, fosta și actuala iubită a ex-deputatului democrat Constantin Țuțu, s-au certat până s-au luat la pumni. 


OCT 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...