[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, David ...
Horoscop 9 august 2020. Proiecte importante și o surpriză
(video)The Motans s-a reîntors cu o nouă piesă
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul

Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana Goncear după ce a slăbit mai mult de 25 kilograme//FOTO

Influencera Tatiana Goncear se simte mult mai liberă după ce a slabit mai mult de 25 kilograme, informează SHOK.md.

,,Motivația de a slăbi a fost cea că eu nu mai pot să ma maschez, să mă ascund sub râsete zgomotoase nu puteam să mă ascund sub cunoștințele pe care mereu învățam să arăt cât de deșteaptă sunt. Eu vreau să mă simt liberă, vreau ca oriunde aș intra, oamenii să mă accepte așa cum sunt, până a afla ce este în interiorul meu. Deci eu spun că în viața asta în totul trebuie să fie armonie”, spune ea în cadrul emisiunii ,,Vorbe Bune cu Lilu”, la canal2.md.

,,Deci pentru mine o motivație foarte mare a fost antrenorul meu, care eu văzându-l la sală, văzând cum arată, i-am scris un mesaj, la care mi-a mulțumit și a zis: vrei să te ajut și pe tine. Tot ce nu făceam eu corect ține de alimentație. Chiar dacă sălile de sport erau închise, eu zilnic mă antrenam acasă”.

,,Eu nu sunt la o dietă, nu am ceva care să fie de o durată scurtă sau să zicem așa până eu îmi ating scopul. Am început să îmi calculcez caloriile. Cel mai important am început să calculez macronutrienții, adică numărul de proteine de carbohidrați și de grăsimi. Asta este foarte important și este uimitor să vezi cum schimbi câteva grame și organismul tău îți dă o altă reacție. Până nu te apuci să nu consumi, nu se va schimba nimic”, a zis Tatiana.

Influencera a mai adăugat că a slăbit mai mult de 25 kilograme iar la 79 va fi normală și tot ce face o face mai mult pentru sănătate, iar frumusețea deja vine ca bonus.

Adriana GRIȚCO


IUL 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...