FRESH
Gestul impresionant făcut de Ryan Reynolds și Blake Lively! Ce sumă ...
FOTO Marinela Bezer, apariție FIERBINTE în costum de baie! Și-a etalat ...
FOTO Katy Black trece printr-o etapă grea. Vezi ce a pățit bloggerița
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...

Tradiție controversată în două triburi africane. Bărbații le oferă oaspeților propriile soții, pentru a-și petrece noaptea cu ele

Tradiție controversată în două triburi africane. Bărbații le oferă oaspeților propriile soții, pentru a-și petrece noaptea cu ele , scrie SHOK.md, cu referire la /unimedia

În momentul când un bărbat vizitează casa unui bărbat din trib, care este o societate patriarhală, acesta îi oferă, în semn de apreciere, oaspetelui soția pentru a-și petrece noaptea cu ea. În cazul în care este disponibilă o singură cameră, soțul doarme afara pentru a nu-i deranja pe cei doi.

Practica este populară și între prieteni, care fac frecvent schimb de neveste.

Acest obicei se numește „Okujepisa omukazendu”.

Aceste femei nu se spală cu apă

Din păcate, femeile au o influență redusă în aceste triburi și nu se pot opune acestei practici. De aceea, cei care cer interzicerea obiceiului susțin că aceasta este o formă de viol.

Cele două triburi, care au o populație de aproximativ 86.000 de persoane, susțin că acest obicei controversat întărește prieteniile și face parte din tradiția lor.

Acesta nu este singura tradiție ciudată din aceste triburi. Femeile nu se spală. Ele se dezinfectează făcând „băi de fum” și folosind rășini aromatice care se aplică direct pe piele.


OCT 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII