FRESH
Detaliul șocant pe care l-a aflat Irena Boclincă despre fostul său ...
Cele mai fascinante ritualuri de nuntă. IATĂ ce semnifică
Cum a ajuns regina Elisabeta a II-a una dintre cele mai bogate femei ...
10 semne că te-a înșelat fără să știi. Le recunoști?

Tradiții și bucate de PAȘTE! Cristina Duca: „În fiecare an, încerc să gătesc ceva nou, o rețetă inedită, ca să îmi surprind familia”

Sărbătoarea de Paşte o face în familie, păstrează tradiţiile, şi în fiecare an găteşte ceva nou. Este vorba despre Cristina Duca, iar, contactată de SHOK.md, a oferit detalii în acest sens.

„Pentru familia noastră, Paștele este o sărbătoare deosebită și alegem să îl petrecem împreună. De regulă, vizităm părinții, ne revedem nașii.

Încerc să gătesc ceva nou, o rețetă inedită ca să îmi surprind familia. Părinții noștri au grijă ca pe masa de sărbătoare să nu lipsească piftia, friptura de miel, baba ca la Nord și desigur cozonacul și ouăle roșii.

Cozonacul îl procurăm de la patiseria preferată, iar ouăle le vopsim în diferite culori, astfel încercăm să păstrăm din tradițiile ușor „modernizate” și să fim ok cu time-managementul.

Din copilărie păstrez tradiția de a ne spăla pe față cu ou roșu și câțiva bănuți aruncați într-o cană cu apă. Îmi doresc ca și fiul nostru să îndrăgească acest ritual și să aștepte cu nerăbdare dimineața Învierii.

Doresc tuturor multă Pace, să cunoască binecuvântarea Domnului, multă armonie și fericire!”, a spus Cristina.

Cristina TOMAC


APR 27, 2019


COMENTARII