FRESH
După ce a slăbit zeci de kilograme, Rebel Wilson s-a afișat cu noul ...
Carnavalul de la Rio de Janeiro, amânat, pentru prima dată în ultimii ...
Gina Lollobrigida, agresată sexual de mai multe ori în timpul carierei ...
Lady Gaga, dezvăluiri dureroase: „M-am gândit la sinucidere în fiecare ...

TRUCURI de interpretă! Kătălina Rusu a dezvăluit REȚETE TRADIȚIONALE cu care își ajută vocea, când se îmbolnăvește!

Interpreta Kătălina Rusu a dezvăluit trucurile la care recurge, atunci când răcește sau când își obosește vocea după concerte, în special în perioada rece. Ea, mai mult, apelează la rețetele tradiționale – făcute în casă, iar, după caz – și la pastile, informează SHOK.md.

„Încă din copilărie, țin minte cum mămica acorda mereu prioritate băuturilor calde, vitaminelor din fructe și legume, rețetelor tradiționale și în ultimul rând tratamentelor medicamentoase (cu toate ca nu-mi aduc aminte sa fi luat pastile în copilărie).

Una din rețetele pe care și astăzi o prepar cu mare drag și care-mi aduce aminte de gustul dulce al copilăriei, ar fi “Gogol mogol”? – preparat din ou, miere și cacao, iar de când am atins majoratul se mai întâmplă sa adaug și puțin rom sau coniac , rețeta perfectă pentru a-mi restabili tonusul muscular al coardelor vocale și desigur eficient în lupta cu răceala.

O altă metodă expres în lupta cu durerile de gât ar fi gargarele cu bicarbonat de sodiu, rapid și eficient”, a mărturisit ea, pe rețele, adăugând: „însă aceste rețete nu pot fi mereu la îndemâna mea, de aceea oricum ajung să recurg la niște pastiluțe universale atât pentru regenerare cât și împotriva răcelii, care deja de ani buni nu lipsesc din geanta mea și la sigur din geanta multora colegi de-ai mei”.

SHOK.md


APR 16, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...