FRESH
Un român a inventat masca inteligentă! Design-ul a fost premiat la ...
Harry Houdini şi trucurile de magie care l-au făcut celebru. Cum a ...
Victoria Roșca cu lacrimi de fericire!: „Părea totul atât de ireal…”
8 motive pentru care femeile născute în zodia Pești sunt partenerele ...

Zi de naștere, în plină campanie electorală! Tudor Deliu este omagiat astăzi. Cum l-a felicitat Vlad Filat

Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova din partea PLDM, Tudor Deliu, își sărbătorește azi, 29 octombrie ziua de naștere. Parlamentarul a împlinit o vârstă frumoasă, 65 de ani. Acesta și-a exprimat trăirile emoționale pe care le manifestă în această zi importantî, într-o manieră poetică „Și iar e toamnă…iar din calendar Mai rup o filă, însă, nu mă doare.M-ar fi durut de-ar fi fost în zădar Viața trăită, așa, la întâmplare… ”, scrie SHOK.md.

În pofida faptului că suntem în scrutinul prezidențial, Tudor Deliu nu a rămas fără atenție din partea colegilor. Cu această ocazie, Vlad Filat a făcut o postare în mediul online în care și-a exprimat admirația pe care o are față de parlamentar.

,,Un bărbat este definit întotdeauna de faptele sale și de capacitatea de a rămâne loial propriilor principii. Dumneavoastră v-ați apărat crezul și idealurile, inclusiv cu arma în mână. Cu ocazia împlinirii a 65 de ani vă asigur că, noi, prieteni și colegi apreciem deplin munca dumneavoastră, atât ca om politic cât și ca intelectual. Vă dorim multă sănătate și putere de muncă pentru că lupta nu s-a încheiat.
La mulți ani, domnule Tudor Deliu!”, a scris Vlad Filat


OCT 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...