FRESH
Hilary Duff este însărcinată cu al treilea copil
Tradiție controversată în două triburi africane. Bărbații le oferă ...
Khabib a obținut ultima sa VICTORIE! Acesta a anunțat că se retrage ...
Zodiile care își vor găsi jumătatea în luna noiembrie

Turist american riscă închisoarea în Thailanda din cauză că nu i-a plăcut vacanța!

Un turist american riscă închisoarea după ce vacanța din Thailanda nu a fost pe placul lui. Opinia bărbatului a ajuns acum în instanță și urmează de văzut dacă va fi sau nu pedepsită, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro

Wesley Barnes, în vârstă de 37 de ani, din Arkansas, este rezident în Thailanda, unde lucrează ca profesor de engleză. În urma unui sejur la un complex turistic, bărbatul riscă până la doi ani de închisoare. Tânărul și-a luat câteva zile libere și a mers pe insula Koh Chang, celebră prin plajele şi apele sale turcoaz. Acolo Barnes nu a avut o experiență plăcută cu cazarea, așa că a distribuit opinia lui și pe Tripadvisor.

În comentariul lăsat pe site-ul destinat turiștilor, Barnes îi acuză pe angajații resortului că sunt „neprietenoși” și ”se poartă de parcă nu și-ar dori pe nimeni acolo”. Deranjată de cele ce s-au scris pe Internet, conducerea hotelului a depus o plângere împotriva turistului.

Conform colonelului Thanapon Taemsara de la Poliţia din Koh Chang, Wesley Barnes a fost arestat pentru o scurtă perioadă de timp şi apoi eliberat pe cauţiune. Acum riscă o sentință până la 2 ani de închisoare pentru comentariul făcut în online.

Legea din Thailanda prevede până la 2 ani de închisoare și o amendă de în valoare de 6.300 de dolari pentru cazurile de defăimare.

Sursa: spynews.ro


SEP 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII