[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

Urmează ALTE PIESE? Emilian Crețu: Nu sunt interpret, nu pretind a fi interpret. Sunt actor care creează nişte chestii - aşa cum le simt eu!

Actorul şi prezentatorul TV Emilian Creţu, recent, a lansat prima sa melodie – „Coroana Mă-tii”, care a avut un impact foarte bun şi e mulţumit de rezultat, dar, spune el, nu se consideră interpret şi nici nu o va face. Astfel, pentru SHOK.md, a dezvăluit dacă va continua pe acest plan sau e vorba doar de o piesă.

 „Nu ştiu dacă eu o să mă reprofilez în muzică sau nu. Eu, pur şi simplu, sunt un actor, care face lucruri frumoase pentru oamenii care mă urmăresc, bine, pentru comunitatea de oameni care urmăresc ceea ce fac eu. Nu sunt interpret, nu pretind a fi interpret, nu vreau să fac concurenţă interpreţilor din Moldova – nu ştiu… Adrian Ursu, Ionel Istrati… sub nici o formă! Pur şi simplu, fac nişte chestii aşa cum le simt eu. Am prins şi o perioadă favorabilă, când nu prea s-a creat nimic în acest domeniu al artei, domeniul culturii şi am zis de ce să nu fac această melodie.

Cumva ideea respectivă o aveam de mai de mult timp, dar nu găsisem un moment potrivit. Iată momentul a venit, dar nu sunt interpret – eu cânt oribil, să fie clar pentru toată lumea! Bine că mai sunt aparate, calculatoare, care un pic îţi modifică vocea, dar mă bucur foarte mult că eu nu cânt, dar Dora cântă, în caz de ceva pretenţiile sunt la ea. Este foarte important să te menţii mai mult pe piaţă, e o piaţă şi asta, că dacă nu o faci tu – gata! Mâine-poimâine vine altcineva şi n-o să mai fii tu în vogă, lucrurile sunt fireşti şi normale. Atâta timp cât eu, prin ceea ce fac, încânt oamenii, îi fac mai fericiţi, îi fac să zâmbească mai mult – am să continui.

Eu mai am şi o altă idee de un alt cântec, dar e prematur acum să vorbim. Îl lăsăm pe acesta să-şi ia loc în inimile oamenilor, după care o să ne gândim şi la o altă melodie. Pentru că, eu am zis şi o mai zic, nu sunt un interpret, sunt actor care creează nişte chestii – aşa cum le simt eu. Nu ştiu, deja, poate voi supăra pe cineva, dar nu voi supăra dacă alţii nu fac de ce să nu o fac eu? Păi, faceţi şi ceilalţi! Dacă nu o să faceţi voi, o să facă nenea Emil cu Stil – e o glumă. Nu o să mă opresc aici, bineînţeles, nici la melodii, o să continui să fac ceea ce simt eu. Asta e foarte important, fiecare artist trebuie să facă exact ceea ce simte el”, a mărturisit Emilian.

Cristina TOMAC


IUN 4, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...