FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce și-a rupt picioarele

Model Katie Price, în vârstă de 42 de ani, a trecut prin clipe de groază care i-au pus viața în încurcătură, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Aflată în vacanță cu noul iubit, Carl Woods, și cu doi dintre copii săi, Junior și Princess, fostul model a fost protagonista unui accident înfiorător din cauza căruia va fi nevoită să aibă ambele picioare imobilizate în ghips timp de aproape jumătate de an.

Katie Price se bucura de o vacanță în Turcia alături de noul iubit și de doi dintre copii săi atunci când un accident nefericit a pus capăt distracției și a trimis-o pe patul de spital. Fostul fotomodel și-a rupt ambele picioare și a fost operată de urgență la o clinică din Turcia, iar memebrele i-au fost puse în ghips. Vedeta a dezvăluit că va fi nevoită să poarte ghipsul între trei și sase luni.

Întrun mesaj scris pe pagina personală de Instagram, Katie Price a dezvăluit că și-a rupt membrele și i-a mulțumit iubitul său, cu 11 ani mai tânăr, că avut grijă de ea și a ajutat-o să treacă mai ușor peste momentul dificil.

Accidentul pe care l-a suferit vedeta ar fi avut loc atunci când ea a încercat să sară de pe un zid al unui parc de distracții tematice din Land of Legends.

O sursă apropiată lui Katie a dezvăluit că fostul model îndură chinuri îngrozitoare și că următoarele luni vor fi unele cu adevărat complicate pentru ea. “Trebuie să aibă grijă de cinci copiii în condițiile în care ambele picioare îi sunt în ghips”, a spus sursa citată de themirror.co.uk.

Fotomdelul Katie Price (42 de ani) a câştigat foarte bine din modeling, apariţii în revistele “FHM”, “Playboy”, “Maxim”, “Vogue”, “Esquire” şi prin participarea la numeroase reality show-uri de televiziune. În plus, a făcut bani din afaceri cu cosmetice, maşini, harnaşamente pentru cai şi coşciuge.

sursa: click.ro


AUG 3, 2020


COMENTARII