FRESH
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...
FOTO Actorul Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Cu ce s-au ...

Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. Cine este actualul ei soţ

Nicoletta Mantovani, în vârstă de 50 de ani, şi iubitul ei Alberto Tinarelli, în vârstă de 52 de ani, şi-au serbat recent nunta la Biserica Sfântul Antonie din Bologna, scrie SHOK.md, cu referire la clickpentrufemei.ro.

La ceremonie au fost prezenţi doar rudele şi prietenii apropiaţi.La ceremonia restrânsă a participat inclusiv fiica de 17 ani a lui Nicoletta şi Luciano, Alice. Pentru nuntă, Nicoletta a ales o rochie bleu deschis şi un buchet de flori albe.  

Este interesant faptul că, în urmă cu ceva timp, Nicoletta Mantovani a declarat că este puţin probabil să se căsătorească după moartea celebrului ei soţ, explicând acest lucru prin faptul că pentru ea este suficientă o singură dragoste mare în viaţă. În acelaşi timp, într-unul dintre interviurile sale recente, văduva cântăreţului de operă a povestit că, la 13 ani de la moartea lui, a decis totuşi să-şi refacă viaţa: 

”Luciano va rămâne întotdeauna o persoană importantă în viaţa mea. Voi continua să preţuiesc amintirea lui. Dar, după cum îmi amintesc, el spumea mereu că trebuie să trăieşti fiecare moment la maximum, încercând mereu să zâmbeşti. Alberto mă face foarte fericită. Simţim o iubire profundă, o adevărată magie.” 

Anterior, Nicoletta Mantovani, care a fost căsătorit 5 ani cu tenorul italian Luciano Pavarotti, a declarat în revista „Chi” că s-a îndrăgostit şi că se va căsători în septembrie. Ea spunea că are o relaţie  de aproximativ 9 luni cu Alberto Tinarelli, care este expert în finanţe. „Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună şi ne-am îndrăgostit imediat. Apoi, carantina ne-a făcut să înţelegem că suntem făcuţi unul pentru celălalt”, a povestit Nicoletta Mantovani.

sursa: clickpentrufemei.ro


SEP 22, 2020


COMENTARII