FRESH
Horoscopul profitorilor. Cum se folosește de tine, în funcție de zodie
Un bărbat, obligat să plătească fostei soții 60.000 de euro pentru ...
Irena Boclincă, despre salariile mizere ale actorilor din Moldova ...
5 accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

(video) Veste șocantă în faimoasa familie Kardashian! Khloe, infectată cu Covid

Veste șocantă în faimoasa familie Kardashian. În urmă cu puțin timp, Khloe a făcut un anunț incredibil. Vedeta a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, iar simptomele sunt evidente din postarea pe care ea a făcut-o publică. Grav este faptul că, recent, ea a participat la ziua de naștere a surorii ei Kim, pe o insulă privată, alături de întreaga familie, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Fericită și pusă pe petrecere. Așa o vedeam pe Khloe Kardashian zilele trecute, când a luat parte la petrecerea aniversară a surorii sale. Kim Kardashian și-a sărbătorit cea de-a 40-a zi de naștere pe o insulă de vis, iar destinația a fost ținută secretă. Deși toată lumea a fost testată de mai multe ori, iată că au apărut surprize…extrem de neplăcute!

Vedeta unui celebru reality show din Statele Unite și-a confirmat diagnosticul într-un clip, apărut miercuri în emisiunea “Keeping Up with the Kardashians.”.

Khloe Kardashian, diagnosticată cu COVID-19! Vedeta s-a filmat, vorbind despre simptomele pe care le are / VIDEO

Khloe Kardashian apare stând în pat și vorbind cu o voce răgușită, semn că starea ei de sănătate este una precară.

„Tocmai am aflat că am coroana”, a spus ea în teaser-ul episodului.

Totuși, acesta a fost filmat cu luni în urmă, iar un alt teaser din septembrie a arătat că familia Kardashian este testată pentru virus.

„ Sunt în camera mea”, a continuat ea. „Va fi bine, dar a fost foarte rău timp de câteva zile.”

Kardashian a spus că simptomele sale includeau tuse, tremurături, vărsături, dureri de cap, împreună cu bufeuri reci și fierbinți.

Ea a spus că a avut o senzație de arsură în piept, în timp ce tușea.

Videoclipul a fost lansat la o zi după ce sora ei, Kim Kardashian West, a primit critici dure din partea fanilor pentru că și-a sărbătorit ziua de naștere cu o vacanță grandioasă. Vedeta și-a petrecut aniversarea de 40 de ani cu un grup mare, pe o insulă privată, în timpul pandemiei.

Ea a postat câteva fotografii de grup pe rețelele de socializare, împreună cu familia și prietenii, care au i-au fost alături. Se pare că, în ciuda infectării surorii sale mai mici cu COVID-19, care acum s-a vindecat, niciun membru al familiei nu ia virusul în serios.


OCT 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII