[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)CAMERON DIAZ a renunțat la actorie!
Horoscop 8 august 2020. Răbdarea noastră va realiza mai mult decât ...
Horoscop 8 august 2020. Nu grăbiți lucrurile! Răbdarea este cheia ...
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...

Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST O ÎNTÂMPLARE...

Bloggerița Marinela Bezer a oferit detalii despre viața de influencer atât în Moldova cât și în Marea Britanie, informează SHOK.md

,,La început Instagramul a fost o întîmplare până la 20 de mii de urmăritori. Mie îmi plăcea să fac poze frumoase pe care le postam și primii 20 zeci de mii au venit de la sine. Apoi când m-am mutat în Londra și mi-am dat seama că pot din pagina mea să fac mai mult, am început să lucrez la ea. Cifra de 215 mii este o muncă nu o întâmplare”, a spus ea în cadrul emisiunii ,,Offline cu Doina Ciorescu”.

,,Dacă nu lucrezi full time pe instagram atunci cred că e posibil să câștigi începând de la 2500 de lire. Atât în Moldova cât și în Marea Britanie. Iar dacă te dedici 100% instagramului poți să câștigi și mai mult, să te întreții doar de aici, depinde cât de mult petreci pe această platformă. De exemplu eu am și alte activități pe lângă instagram, nu este activitatea mea de bază”.

,,Cînd am început să câștig primii bani de pe Instagram cred că aveam vreo 25 de mii de urmăritori, și prima sumă a fost 50 de euro. După asta mi-a crescut oarecum motivația. Această industrie este mult mai dezvoltată în Marea Britanie și în general alte țări, decât în Moldova. În Moldova nu am nici un contract de colaborare, eu pur și simplu nu le accept, aș putea ajuta prietenii care au afaceri aici,  dar la general orice colaborare o refuz. Am un contract cu o agenție de bloggeri în Marea Britanie și acel contract mă limitează”, a zis bloggerița.

Adriana GRIȚCO


IUL 10, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...