FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

Victoria Lungu despre GURA LUMII!: „Oamenii pot aproba sau dezaproba felul în care îţi trăieşti viaţa...însă nu uita că ei sunt doar niște simpli spectatori”!

Interpreta Victoria Lungu își trăiește viața așa cum îi place. Recent într-o nouă postare pe pagina sa de Instagram, artista a abordat tema despre gura lumii, aducându-și aminte de vorbele de încurajare ale tatălui său, scrie SHOK.md.

“Nu trăieşti cu lumea și nu trăiește lumea în locul tău…” – mi-a spus tata când mi-am făcut griji pentru prima dată de părerea oamenilor din jur.

Oamenii din jurul tău sunt doar nişte spectatori. Ei asistă la spectacolul vieţii tale şi nu are nicio importanţă dacă le place sau nu cum îţi trăieşti viaţa. Ai tot dreptul să faci alegeri după bunul plac, cât timp trăieşti după principii morale sănătoase. Dar părerea oamenilor nu este importantă. Fiindcă nu ceilalţi trăiesc în locul tău, nu ei îşi vor asuma responsabilităţile deciziilor tale şi nu ei vor plăti pentru greşelile tale. Nu ceilalţi se vor bucura de reuşitele tale şi nu ei vor suferi în locul tău. Nu ei îți vor purta durerile și nu ei îți vor plânge dezamăgirile și neputințele. Nu ei trăiesc în locul tău, aşa cum, la sfârşit, nu ei vor muri în locul tău.

Oamenii pot aproba sau dezaproba felul în care îţi trăieşti viaţa…însă nu uita că ei sunt doar niște simpli spectatori… fiindcă viața ta, cu bune și cu rele, cu bucurii și cu dureri, o vei trăi doar tu, nu alții”, a notat ea în descrierea postării.

Pe lângă text, interpreta și-a sensibilizat urmăritorii și cu imagini fenomenale. Apare într-o ținută extraordinară, care o transformă într-o regină.

SHOK.md


SEP 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII