FRESH
Una dintre cele mai mari enigme ale istoriei. Camera de Chihlimbar, ...
(FOTO) Cea mai sexy femeie din lume. Megan Fox, cele mai spectaculoase ...
Ce trebuie să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de ...
Elon Musk a pierdut locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. ...

Victoria Roșca despre lupta interioară!: „Ne-am tot învățat să avem păreri din auzite, sau zărite pe la jumătăți de gard”

Actrița și regizoarea Victoria Roșca își încântă urmăritorii regulat cu momente, sfaturi și idei importante. De data aceasta actrița într-o postare pe pagina sa de Facebook a vorbit, despre luptele interioare ale oamenilor, dar și despre locurile inimii, scrie SHOK.md.

„Ce știm noi despre luptele interioare ale oamenilor?! Despre inimi puse la zid, remușcări, așteptări zadarnice și cărări în timp.

Nimic în ghilimele.

Ne-am tot învățat să avem păreri din auzite , sau zărite pe la jumătăți de gard.

Toți avem schelete în dulap. Răni parcă uitate și acoperite cu frunză de aloe vera. Planta ceea lecuitoare. Oricât de strâns e legat tifonul, încheieturile dor.  Dor și apasă, dar măcar construiesc destine, te călesc și îți fac imunitate.

După ani de zile, am revenit acolo, de unde am fugit fără să privesc în urmă. Am fost în ograda școlii, pe drumurile copilăriei și cel mai important, în pădurea, unde tata și-a lăsat o bucată bună din inimă. Ba chiar, am reușit să-l conving să vorbească în fața camerei de filmat. L-a întrebat dacă e mândru de mine. Și a zis, ca atunci, ea, e Victoraș. Iar eu, recunosc, că-i seamăn lui, deși nu-i înțeleg întodeauna alegerile, drumurile și cărările. Dar cine sunt eu, să-mi judec părintele?! Doar un copil, ce-și caută loc sub soare.

Iar noi, avem fiecare umbra noastră pe pământ. E timpul să judecăm mai puțin.

Ce știm noi, despre luptele interioare ale oamenilor. Nimic în ghilimele”, a scris Victoria Roșca.

SHOK.md


NOI 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII