FRESH
Antonia şi-a tatuat pe spate chipul lui Alex Velea. Cum a reacţionat ...
(Foto) Și-au pus pe JAR toți fanii! Tatiana Maxian din nou cu FOTOGRAFII ...
Cât de FRUMOASĂ E! Anna Sedokova, din nou mireasă! Interpreta s-a ...
Orice bărbat ar fi invidios pe soțul ei! Tany Vander FIERBINTE în ...

(VIDEO) Alex Iordache a lansat un proiect fotografic INEDIT: „Am prins eroii din prima linie îndată ce ies din blocul dedicat COVID”

Fotograful Alex Iordache s-a dedicat unui nou proiect fotografic, drag sufletului, în care a pus accent pe personalul medical, scrie SHOK.md.

„Vreau să dedic următoarele 4 zile pentru a vă arăta fotografii dintr-un proiect nou, drag sufletului meu. Am fotografiat personalul din prima linie timp de 4 zile. Mai mult noaptea. Îndată ce ies din blocul dedicat COVID. Am reușit să fotografiez abia eroii din prima linie de la Spitalul Clinic Municipal de Urgență. Și tare aș vrea să accepte să intre în proiectul meu și personalul de la Spitalul Clinic Republican”, a mărturisit el pe Facebook.

Vreau să dedic următoarele 4 zile pentru a vă arăta fotografii dintr-un proiect nou, drag sufletului meu. Am fotografiat personalul din prima linie timp de 4 zile. Mai mult noaptea. Îndată ce ies din blocul dedicat COVID. Am reușit să fotografiez abia eroii din prima linie de la Spitalul Clinic Municipal de Urgenta. Și tare aș vrea să accepte să intre în proiectul meu și personalul de la Spitalul Clinic Republican. Vreau să mulțumesc oamenilor care m-au ajutat ca ideea acestui proiect să nu rămînă doar în mintea mea. Mulțumesc Spitalului de Urgență pentru că au acceptat, ajutat și încurajat ideea mea. Gheorghe Cociorva, Mihai Ciocanu, Adrian Belîi. Mulțumesc Bezerdic Oleg pentru ajutorul cu construcția ungherului. CAPAROL Moldova . Sergiu Aftenev și Adrian Cupcea, mulțumesc pentru imitația de beton. #prinsinungher

Publiée par Alex Iordache sur Mardi 4 août 2020

Adriana GRIȚCO


AUG 4, 2020


COMENTARII