FRESH
Anatol Durbală și-a anunțat soția și copiii că mai vrea un urmaș. ...
Ea este femeia cu mustață! Motivul incredibil pentru care nu renunță ...
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...

(video) Așa n-ai mai văzut-o! Sofia Rotaru s-a îngrășat considerabil: „Ce burtă! A întrecut limita la mâncare”

Sofia Rotaru s-a îngrășat în mod vizibil în timpul carantinei, ceea ce i-a întristat pe fani. Publicul, obișnuit să vadă celebritatea în vârstă de 73 de ani suplă și în formă, a fost șocat până în adâncul sufletului cât de tare s-a schimbat, scrie SHOK.md.

În mediul online a ajuns viral un videoclip de la o petrecere corporativă, în care ea a participat în calitate de artistă. Potrivit zvonurilor a primit 9 milioane de ruble pentru a cânta la o aniversare a unui businessman din Voronej.

La ceremonie, artista a apărut alături de sora ei Aurica, care este și ea cântăreață, dar nu atât de celebră. „Khutoryanka” s-a îmbrăcat într-o ținută întunecată, dar asta nu a putut ascunde schimbările siluetei Sofiei Mihailovna. Fanii care au urmărit filmările de la eveniment nu au cruțat aspectul vedetei și au început să o critice.

„Ce burtă! A întrecut limita la mâncare”/„Sonia nu a fost niciodată așa grasă”/„Pugacheva se va bucura acum. Ea permanent a invidiat aspectu fizic al Sonecikăi ”, s-au plâns fanii.

Se merită de menționat faptul că artista a respectat cu strictețe carantina. Rotaru s-a stabilit într-un conac din Kiev și a încercat să nu comunice cu nimeni.


FEB 8, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...