FRESH
4 dintre cele mai carismatice zodii, care te cuceresc cu personalitatea ...
Cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume a luat foc
Elefanții numărați din spațiu. 5.000 de kilometri pătrați pot fi acoperiți ...
(foto) Învestire desprinsă din The Hunger Games: Ce asemănări au văzut ...

(video) Bari Alibasov va deveni tătic: „Nu știam că la 73 de ani poți iubi mai puternic și mai luminos decât la 17”

Producătorul grupei „Na-Na” , Bari Alibasov a făcut un anuțul cu care și-a șocat fanii. Artistul a dezvăluit că va deveni tătic, asistenta sa în vârstă de 31 ani este însărcinată „Nu știam că la 73 de ani poți iubi mai puternic și mai luminos decât la 17. Vika, Mulțumesc! Pentru că ai apărut în viața mea!”, scrie SHOK.md.

„Eu Iubesc! În curând vom avea un copil”, cu astef de mesaj, și-a surprins urmăritorii, producătorul grupuei „Na-Na”, Bari Alibasov. Acesta a postat un videoclip, în care mângâie cu gingășie, picioarele femeiei.

Vika este asistenta și maseuza lui Bari Karimovich „Astăzi noul meu asistent și maseuza Vika a spus că impotența nu există. Sunt complet de acord!” – a scris producătorul în dreptul uneia dintre postări.

Judecând după înregistrări, Victoria oferă în mod regulat producătorului masaj și dans de burtă. Și acum – sarcina. După cum a declarat reporterilor directorul de relații publice al Alibasov, Vadim Gorzhankin, termenul este încă foarte scurt – șase săptămâni. Dar iubita artistului este fericită și intenționează să nască un „mic nanay”.

Amintim, că acesta a divorțat cu fosta soșie, Lydia Fedoseeva-Shukshina, în vârstă de 82 de ani, la începutul lunii noiembrie.


NOI 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII