FRESH
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...
Născuți în prima zi de primăvară: Celebrități, vedete și personalități ...

(video) Ca din poveste. O moldoveancă surprinsă de soțul său la externarea din maternitate

O moldoveancă a avut parte de o externare fascinantă din maternitatea, care ulterior a uimit o lume întreagă. Olga Kaşirţeva acum câţiva ani s-a mutat de la Chişinău la Odesa, unde recent a devenit mamă, iar soţul i-a organizat o adevărată sărbătoare. Imaginile evenimentului au fost publicate pe internet și au adunat mii de vizualizări și comentarii, scrie SHOK.md.

„Micuța care ne-a schimbat pentru totdeauna lumea @ wemax87 😍 În această zi, tati te-a dus acasă să te iubească și protejeze mereu – la fel ca și pe mami 😊 Te iubim foarte mult, îți mulțumim că ne-ai ales” a scris tânăra mămică pe rețele sociale.

Potrivit publika.md, scenariul ca în filmele de la Hollywood a fost ideea soțului său Maxim. La acest eveniment important a chemat cei mai apropiați prieteni și rude.

„A venit şi mama mea, ceea ce este foarte important. Mai ales după maternitate, unde am fost singură câteva zile, iar când am ieşit am simţit sprijin de la cei dragi. A fost foarte emoționant pentru mine”.

Proaspăta mămică susţine că soţul ei obişnuieşte des să o surprindă în mod deosebit.

„Din aceste lucruri mărunte se formează întreaga lui atitudine. Să-mi aducă un buchet de flori fără motiv, să-mi spună de diminineţă cât de bine arăt, că mă iubește… Nu odată la jumătate de an să mă impresioneze”.

Cei doi sunt împreună de șapte ani. El este om de afaceri, iar ea redactor-șef al unei reviste online din Ucraina. Povestea lor a început însă la Chişinău, unde s-au şi cunoscut când Maxim tocmai venise cu treburi de afaceri.

„Am început să ne întâlnim. Când am decis să trăim împreună am ales oraşul Odesa ca să ne fie comod la ambii.”

Olga susţine că în viaţa lor mai urmează un eveniment important și anume nunta. Oficial, tinerii sunt căsătoriți, dar ceremonia solemnă abia urmează să aibă loc.

„Nunta va fi în toamnă. Vrem să o organizăm în afară. Unde anume nu vă spun. Acuma este carantină, aşa că așteptați o nouă surpriză”.FEB 23, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...