FRESH
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...
Luptătorii moldoveni, de stil liber au cucerit argintul și bronzul ...
A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori ...

(video) Cadou de sărbători! Aliona Leșanu a lansat o melodie de suflet „Un Colind bate la ușă”

O nouă voce pe piața muzicală din Republica Moldova ne-a încântat de sărbători. Cantautoarea și consilierul de dezvoltare personală, Aliona Leșanu, originară din Republica Moldova, dar stabilită de o perioadă bună la Brașov a lansat în perioada sărbătorilor de iarnă „Un Colind bate la Ușă”, scrie SHOK.md.

Din spusele ei, odată cu mutarea la Brașov a revenit la vechea ei pasiune – chitara, după o pauză de 25 de ani, iar acest colind a fost compus: “ușor, cursiv, dintr-o singură rasuflare, aș putea spune, deci a fost o binecuvântare pentru mine, cu un final în lacrimi de recunostință”. Premiera colindului a avut loc la o televiziune din Brașov, ca ulterior această lucrare muzicală deosebită să fie lansată și acasă, în Republica Moldova.

Nu este prima ei legătură cu arta de a compune. Până la momentul actual a mai compus 20 de cântece, despre oameni, despre umanitate și despre tot ce ne înconjoară. Piesa de debut se numește „Ne tot zbatem…”, iar denumirea deja vorbește de la sine. Ulterior au urmat și altele: „Bate un clopot”, „Lume grăbită”, „Mulțumesc”, „Urmează-ți visul”, „Privește cerul” etc.

Acest colind vine ca un desert sufletesc după mesele copioase de Revelion.


IAN 13, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...