FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

VIDEO// Ce este „Cigarillos" și ce cotă de piață în R. Moldova deține acest produs: Dezvăluirile unui deputat

La finele anului trecut, cuvântul cigarillos a devenit foarte cunoscut în R. Moldova. Mulți l-au auzit, dar puțini l-au înțeles. Cu atît mai mult că, în jurul amendamentului ce prevede accize pentru cigarillos s-au aprins spiritele. În timp ce deputații din opoziție afirmau că prin acest amendament ar fi prejudiciat bugetul țării, unul din susținătorii acestuia, deputatul Eugeniu Nichiforciuc spune că, de fapt, practic nimeni nu a intrat în esență ce este cigarillos și că, fumătorii de la noi din țară deja le folosesc, scrie SHOK.md.

„Ce este cigarillos? Este o țigară învelită în foaie de tutun și nu în hîrtie. Astăzi cigarillos se vinde liber pe piața Republicii Moldova de marile corporații. Cota cigarillos e de 3% la noi în țară. Eu am vrut să susțin producătorii autohtoni, or corporațiile mari au dreptul să le vîndă la noi, dar cei locali nu au dreptul să le producă. A cui interes era apărat? A producătorilor externi”, a spus Nichiforciuc în cadrul unei emisiuni TV.

El mai spune că, acum cigarillos vor fi produse și în R. Moldova și astfel vor fi create noi locuri de muncă. Deputatul a precizat că nu a fumat vreodată și i-a îndemnat pe toți să-i urmeze exemplul. Cigarillos sunt variații mai scurte, mai restrânse ale trabucurilor standard, sunt învelite în frunze de tutun sau pe hârtie de tutun maro, și ca și trabucurile, sunt de obicei făcute fără filtre. Se fumează exact ca frații lor mai mari (cu siguranță nu inhalați) și oferă aceeași satisfacție și aromă îndrăzneață, dar cu o durata mai scurta, de 10-20 de minute.

Cine și ce interese are în afacerile cu țigări în țara noastră, povestește Eugeniu Nichiforciuc.

Posted by Gheorghe Gonța on Thursday, December 24, 2020

IAN 19, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII