FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

(video) De Bobotează, Igor Dodon a respectat tradiționala scufundare în apă la Mănăstirea Țigănești

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, se pare că și în acest an și-a respectat tradiția. S-a scufundat în apă rece de Bobotează, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Tradițional, în fiecare an de Bobotează, indiferent de timpul de afară, obișnuiesc să fac baie în apa rece a unui lac. Astăzi – la Mănăstirea Țigănești, alături de zeci de enoriași.

Este o tradiție frumoasă prin care ne călim fizic și spiritual. Încă o dată felicitări cu prilejul acestei frumoase sărbători. Botezul Domnului să ne aducă liniște în suflet și binecuvântare în familie”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Tradițional, în fiecare an de Bobotează, indiferent de timpul de afară, obișnuiesc să fac baie în apa rece a unui lac. Astăzi – la Mănăstirea Țigănești, alături de zeci de enoriași. Este o tradiție frumoasă prin care ne călim fizic și spiritual.Încă o dată felicitări cu prilejul acestei frumoase sărbători. Botezul Domnului să ne aducă liniște în suflet și binecuvântare în familie.xxxxxПо традиции, на каждое Крещение, вне зависимости от погоды, я окунаюсь в ледяную воду. Сегодня – монастырь в Цигэнешть, рядом с десятками верующих. Это красивый обычай, который закаляет и тело, и душу.Еще раз поздравляю всех с красивыми праздниками. Пусть Крещение Господне дарует нам душевное спокойствие и благословение семьям!

Posted by Igor Dodon on Tuesday, January 19, 2021

Pe 19 ianuarie creştinii ortodocşi sărbătoresc Boboteaza sau botezul lui Iisus Hristos. În biserici, preoţii oficiază servicii divine şi fac agheasmă.

De Bobotează, este respectată şi tradiţia scăldatului, preluată din Rusia şi Ucraina. Potrivit acesteia, curajoşilor care intră în apele reci norocul le surâde tot anul.


IAN 20, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII