FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

(video) De bucurie că a dat gol, un fotbalist sud-american și-a dat și pantalonii jos pe teren. Ce a declarat după meci

Un fotbalist din Paraguay riscă o pedeapsă după ce și-a expus părțile intime, de bucurie, după ce a marcat un gol, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.ro.

Raul Bobadilla, care joacă pentru Club Guarani în Primera División din Paraguay, a fost extaziat după ce a marcat împotriva Libertad, săptămâna trecută, iar echipa sa a câștigat partida cu 3-2.

După ce a marcat, fotbalistul de 33 de ani și-a dat jos tricoul, dar a decis să meargă mai departe și și-a tras în jos și pantalonii scurți. Potrivit celor prezenți la meci, arbitrul nu a surprins incidentul, așa că a scăpat nesancționat în timpul meciului, potrivit BFMTV.

După meci, Bobadilla a făcut referire la gestul său spunându-le reporterilor că speră că soția lui nu l-a observat.

Regret exuberanța mea. Sper că soția mea nu a văzut. Dar ar trebui să fie liniștită. E pentru ea”, a declarat Raul Bobadilla.

Asociația de Fotbal din Paraguay a deschis acum o investigație, după ce clipul s-a viralizat online.

Raul Prono, membru al asociației, a declarat: „Am început procedurile preliminare, pentru că nu am primit plângeri scrise și nicio sesizare de la arbitru. Ne-am sesizat după ce filmarea a apărut pe internet”.

Bobadilla riscă o suspendare.

La începutul acestui an, un fotbalist francez a primit o suspendare de cinci ani după ce i-a mușcat penisul unui jucător din echipa adversă.


IAN 2, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII