FRESH
Detaliul șocant pe care l-a aflat Irena Boclincă despre fostul său ...
Cele mai fascinante ritualuri de nuntă. IATĂ ce semnifică
Cum a ajuns regina Elisabeta a II-a una dintre cele mai bogate femei ...
10 semne că te-a înșelat fără să știi. Le recunoști?

(video) „Discoteca se amână”, ep.2: Club de noapte, luat cu asalt de polițiști. Unii cheflii au urcat beți la volan și au rămas fără permis

Zeci de oameni au fost surprinși cum își petreceau timpul distrându-se pe întuneric, într-un club de noapte din Chișinău, care a mai fost verificat anterior. Asta chiar dacă CNESP a interzis activitatea discotecile și cluburile de noapte din cauza epidemiei de Covid-19. Echipa de filmare de la „FRONT LINE” – un reality documentar despre munca Serviciilor de Urgență din Republica Moldova – a demonstrat cum, de fapt, aceste măsuri sunt încălcate de unii proprietari de localuri, ce se consideră „o castă deosebită”, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Operațiunea a fost filmată în noaptea zilei de vineri, 9 ianuarie 2021. Clubul din Chișinău era plin de persoane dornice de distracții.

Supărați pe oamenii legii, unii cheflii au urcat la volanul mașinilor de lux și au plecat, în viteză. După colț, însă, aceștia au fost opriți de poliția de patrulare, care i-au lăsat fără permis de conducere, iar automobilele au ajuns la parcarea cu plată.

În lunile decembrie și ianuarie, echipa proiectului 24 FRONT LINE, împreună cu Direcția Prevenire a INSP au realizat vizite de monitorizare în mai multe localuri, pentru a verifica respectarea Hotărârilor Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP), prin care se interzice desfășurarea activităților de deservire în restaurante, baruri, cafenele, etc., în intervalul orelor 22:00-07.00.

Au fost depistate multiple cazuri de încălcare a regulilor de prevenire Covid-19 – zeci de agenți economici care încalcă prevederile și sute de oameni care continuă să petreacă fără asigurarea normelor de siguranță.

Persoanele fizice care au încălcat regulile impuse de stare de urgență, riscă o amendă de la 2000 la 5000 de lei.

Agenții economici, la rândul lor, vor achita amenda de până la 35 mii de lei.


IAN 16, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII