FRESH
„Ești prima și unica mea dragoste din acest univers”: Cui îi face ...
Cea mai bună zi din 2021 pentru fiecare zodie
Ioana Băsescu și Elena Udrea, condamnate la închisoare cu executare
TOP 10 cele mai ciudate pisici din lume

(video) Doina Danielean despre divorț!: „Dacă el atunci nu mă lăsa în pragul acelei boli, cu copil mic, eu nu renunțam nici până astăzi la el”

Prezentatoarea TV și radio Doina Danielean își încântă regulat urmăritorii cu cele mai interesante și importante momente din viața sa. Recent într-un interviu „Lumea vrea să știe” a vorbit despre un moment greu din viața sa, și anume divorțul, scrie SHOK.md.

„Divorțul a venit prea târziu în viața mea. Pentru că am avut capul ticsit cu diferite mituri. Gen „nu o să găsești altul mai bun”, „cine o să-ți iubească copilul mai mult de cât tatăl lui”, „ce-o să spună vecinii, tot orașul”.

Toate stereotipurile astea care le aveam eu băgate în cap probabil m-au făcut să întind destul de mult până a venit divorțul. Dar cel mai mult, îmi era frică de părinții mei, de reacția mamei, ce va spune ea că eu nu am luptat, ce va spune ea că eu nu am dat șanse, pentru că fiecare femeie a avut cel puțin o dată în viață în care și-a călcat peste tot, și a zis: „eu am să-l iert”. Având exemplul mai multor femei am zis să încerc să îi dau o șansă, și am dat-o. Mi-am luat copilul am venit la studii dar i-am spus clar că las o ușă deschisă”, a spus ea.

„Nu știu de ce, i-am dat atât de multe șanse și ușa a stat deschisă destul de mult timp, 5 ani aproximativ. Și el a intrat dar n-a deschis-o de tot.

Îmi dau seama acum în timp că probabil dacă nu se întâmpla atunci în 2016 să-mi depisteze acea boală pe care apropo tot bărbații o aduc atunci când vizitează diferite femei, și dacă el atunci nu mă lăsa în pragul acelei boli, cu copil mic, eu nu renunțam nici până astăzi la el. Deci 2016 a fost ceea ce a rupt definitiv”, a mărturisit Doina Danielean.

SHOK.md


OCT 27, 2020


COMENTARII