FRESH
Turist american riscă închisoarea în Thailanda din cauză că nu i-a ...
Carolina Gorun a făcut marele anunț! Va deveni mămică de băiețel
Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 septembrie-4 octombrie
FOTO Cum arată idolul adolescenților, la 38 de ani! Kelly Clarkson ...

(Video) E însărcinată în 30 de săptămâni dar face furori cu dansurile sale! Vezi ce video a publicat Bloggerița Daniela Costețchi!

E cunoscută atât în Moldova, cât și în România pentru versurile pe care le scrie. Daniela Costețchi este însărcinată deja în 30 de săptămâni, dar se mișcă superb, ca o adevărată dansatoare, scrie SHOK.md.

Tânăra de 22 de ani le povestește urmăritorilor săi, despre cum decurge sarcina și cât de repede crește burtica.

Iar între timp nu pierde nici o ocazie de a petrece timpul cu plăcere. Face Tik Tok și se mișcă de minune. E energică și pozitivă.

Recent a publicat o postare unde mărturisește că, grijile și spaima se confruntă. Peste 2 luni va fi mămică, iar ea încă nu poate crede în asta.

„Noi avem 30 de săptămâni. Nu pot să cred că în 2 luni voi fi mămică-puțin spus. Am zile în care simt cum mă înec în curaj și-mi zic,,Dana, dacă au putut atâtea femei, vei putea și tu. Și s-o naști, și s-o crești, și s-o educi cum se cade’’. Și zile în care mă înec în frică și-n disperare ,, Nu nu nu, timpuleeee staaaai, stai că nu-s pregătită, cum adică în două luni vine? Voi fi responsabilă de un suflet mic 24/24? Timpule staaaai! mai lent, mai lent, te rog!,,

Și cam asta mi-i starea mea din ultima perioadă, ca și valurile mării, azi sunt sus și pot întoarce munții, mâine sunt jos și-mi vine să mă ascund în dulap și să plâng de panică că nu voi ști ce să fac cu acel suflet mic. Mereu am crezut că voi fi mamă la un 27, 28 de ani. Sau…că nu voi fi deloc. Vă zic sincer, o așteptăm cu sufletul la gură. Și dacă ar fi să dăm timpul înapoi, n-am schimba nimic!”, a notat ea.

Adriana GRIȚCO


AUG 14, 2020


COMENTARII