FRESH
Jessie J are un nou iubit! Cum arată dansatorul de care e îndrăgostită ...
(video) Cea mai emoționantă piesă din cariera sa! Andreea Balan „încântă” ...
Diana Voevuțki își închide afacerea de suflet, showroom-ul “Ariadna”: ...
Cele 4 zodii care adoră să îi surprindă pe cei din jur

(video) Ekaterina Varnava a luat peste picior divele: „Sunt prințesă”! Actrița din „Comedy Woman” i-a făcut pe fani să râdă cu lacrimi

Nu degeaba Ekaterina Varnava strălucește de mulți ani la „Comedy woman”. Artista are un excelent simț al umorului. Aceasta a demonstrat-o și în ultimul ei vidiou, în care a făcut haz pe seama unor dive ce se conduc după zicala: „Sunt prințesă”. Filmulețul i-a făcut pe fani să râdă cu lacrimi, scrie SHOK.md.

În videoclip, Catherine stă în picioare, îmbrăcată în blană și cu o coroniță în cap: „„Slavă Domnului, Dumnezeu mi-a dat un gust bun, simt cu adevărat culorile, nuanțele, este foarte important pentru mine să nu fie strălucitor, să nu existe o exagerare în asta, astfel încât nuanțele, culorile să se potrivească”, a menționat vocea din spatele ecranului.

Internauții nu au putut trece cu privirea fără ca să comenteze capodopera artistei: „Nouă colecție de păpuși Barbie?” „E foarte amuzant!” „Katya, bravo, ce om bun ești!” „Atât gustul, cât și simțul umorului. Esti superba!”, au scris abonații pe Instagram.


IAN 18, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...