FRESH
Radu și Ana Sîrbu, la 19 ANI DE CÂND AU SPUS „DA”!: Vezi ce mesaje ...
„Crazy Loop s-a întors!” După o bună pauză, Dan Balan revine cu noi ...
Halle Berry are un nou iubit. Cine este bărbatul care a readus zâmbetul ...
Horoscop 21 septembrie 2020. Veşti bune în dragoste pentru unii nativi ...

(VIDEO) Elena Parpauț despre perioada DIFICILĂ din viața ei!: „M-a înșelat cu fosta mea cea mai bună prietenă”

Elena Parpauț, Medic Obstetrician-Ginecolog a mărturisit într-un interviu pentru Dorin Galben despre infidelitatea soțului său, înșelând-o cu cea mai bună prietenă, scrie SHOK.md.

„A fost în perioada când am născut copilul, eram în concediul de maternitate și el m-a înșelat cu fosta mea cea mai bună prietenă. Așa a fost să fie. Dar, știți a fost o experiență bună, în urma acestei căsătorii am un copil extraordinar și nu regret nimic. La început a fost foarte greu. Mai ales, când activezi în aceiași unitate, la același spital, și ca să mergi alături de aceste persoane e insuportabil. Nu atât de mult eram supărată, pentru că de fapt nu ea era vina, că dacă soțul nu vroia nimic, știind că are familie, nu se întâmpla asta. Dar până în ziua de azi nu am atât de mare ranchiună pe el, cât pe ea, dar nu știu de ce, fiindcă era chiar cea mai bună prietenă. Cu ea mă trezeam dimineața cu un sunet oarecare, împreună ne duceam la prezentări undeva, congrese, îi spuneam tot ce aveam pe suflet mai mult, și asta doare. Eu sunt o persoană foarte familistă, pentru mine familia mult înseamnă și așa am fost crescută. Și să pierzi totul la un moment dat a fost greu. Greu psihologic și mă temeam că nu voi reuși să cresc copilul, că nu voi putea rezista. Dar mai apoi am înțeles că eu pot munci mult, și din tot se poate de găsit ieșire din situație.

Cât eu eram în concediul de maternitate, ea era mereu lângă el. Când trebuia ceva îl ajuta, îl susținea și ce este important pentru un bărbat?! Să fie încurajat, să fie lăudat. Iar ea se minuna mereu de el, își exprima admirația. Și asta la atras probabil.

Este tatăl copilului meu și vreau ca copilul meu să gândească frumos despre el. Îi sunt foarte mulțumită că m-a învățat, prin însă-și căsătoria aceasta am învățat cred că să fiu aruncată în mare și din mare aș ieși”, a spus ea.

Adriana GRIȚCO


AUG 4, 2020


COMENTARII