FRESH
Primele declarații ale Dianei Senteș după ce a adus pe lume o fetiță. ...
SO HOT! Daniela Ciocanu, ședință foto incendiară! Jurnalista apare ...
Viața personală dezastruoasă a lui Diego Maradona. Acuzații de viol ...
Ce fel de bărbat te atrage, în funcție de zodia ta

(Video) Emilian Crețu face dezvăluiri emoționante despre copilăriea sa!: „Am fost bătuți cu orice...”

Actorul Emilian Crețu a făcut dezvăluiri în cadrul unui interviu pentru Dorin Galben despre copilăria sa tragică, scrie SHOK.md.

„Din păcate relația cu tăticu a fost una destul de tumultoasă. El fiind, cum a fost dumnezeu să-l ierte, nu-l critic. Îi mulțumesc foarte mult pentru că în mare parte nebunia și curajul și felul de-a conduce mașina îi datorează lui.  Însă alcoolul este cea mai mare durere a Moldovei.

Eu nu l-am făcut de rușine pe tata, zicând că el a fost alcoolic și ne-a bătut, eu zic o problemă a societății noastre și sper să înțelegeți corect de ce zic asta. Este dureros când cineva te sună și îți spune: „Dute că taică-tu e la bar chișăt, dute și îl du acasă”.

Noi am fost bătuț toți, inclusiv și sora, înafară de Nina pentru că deja noi eram mai mari și nu permiteam. Sormea cu piatra în cap a fost bătură. Omul când este într-o stare de alcool grav, avansată, nu mai gândește cum trebuie. Că noi am fost bătuți cu orice, puteam să mergem în genunchi în jurul casei, în genunchi pe grăunță, mâinile sus, bătuți cu lopata, cu lanț, cu ce vrei, cu ce nimerea.

Deja când eram un pic mai mare ziceam „da pentru ce-ai făcut copii ăștia, ca tu numa să-i bați?”, eu nu înțelegeam”.

„Din cauza copilăriei pe care o aveam eu tot timpul vroiam să evadez din sat. Pentru mine Negureni era o închisoare, care era interminabilă”.

„Eu nu accept alcoolul pentru că, probabil, am fobie de oamenii beți. Da, când ești amețit e ok, dar când ești beat, beat nu știu cum dar, parcă nu te accept, mai ales femeile în starea asta”.

Cea mai emoționantă declarație a actorului a fost despre un caz care nici până acum nu-l poate uita.

„Au fost foarte multe limite, dacă vorbim acum de bătăi și chestii de genul, un caz care tot timpul o să-mi rămână din păcate în memorie, este atunci când am mâncat bătaie toți fiind în „cuhne”. Eu țin minte ca pe acum, tăticul era deasupra mămicăi și o bătea crunt, crunt și mămica îi spunea „te rog, mă sufoc, gata, nu mai pot, lasă-mă șă-mi cresc copii”, iată chestia asta a fost cea mai  dramatică”, a dezvăluit el.

La fel actorul a vorbit și despre moartea tatălui.

„Moarte lui cumva era așteptată, din păcate să zic asta, pentru că noi vedeam că el se chinuie, el avea halucinații. A fost la spital de câteva ori, nu mai făcea nimic”.

Când am aflat c-o murit l-a mine s-a împetrit tot. L-au adus acasă înapoi cu un „culioc” cu calendar pe cap. Eu l-am văzut în sicriu, dar eu nu am avut nici o reacție nimic. Nu am putut să plâng… Eu am împietrit tot. Trei zile cât a stat el în casă eu nu am avut nicio emoție”, a mărturisit Emilian Crețu.

SHOK.md


OCT 19, 2020


COMENTARII