FRESH
FOTO Cea mai bogată bloggeriță din lume va deveni mămică pentru a ...
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...

(Video) EMOȚII de nedescris și FERICIRE fără margini! Autoarea blogului Valerie’s Food va avea un băiețel: „Ce o să fac eu cu dânsul?”!

Valeria Țurcan și iubitul său sunt în așteptarea unei mari fericiri. Recent, cuplul a făcut marea dezvăluire anunțând pe rețele că așteaptă un băiețel. Vloggerița a publicat un video emoționant realizat în momentul dezvăluirii sexului bebelușului, unde reacția ambilor este de nedescrie, una prețioasă, scrie SHOK.md.

Valeria este în așteptarea primului său copil și atât ea, cât și iubitul său sunt în culmea fericirii. Recent cei doi au organizat o petrecere, unde cel mai important moment a fost dezvăluirea genului bebelușului. Iar cu o zi mai târziu, Valeria a făcut public. Cuplu este în culmea fericirii, pe lume va veni un băiețel.

„It’s a BOY🤍💙

De la început am simțit că e băiat, nu credeam că acest simț poate fi atât de puternic. Recunosc că mereu am visat să am primul copil băiat, al doilea fată și al treilea nu contează. Dar până la urmă am realizat că o să fiu fericită de copiii noștri indiferent ce gen vor fi. Mulțumesc din suflet”, a scrie fericita mămică.

Un pic mai târziu, cuplul au publicat și un videoclip, din momentul intrigant. Cei doi au avut niște emoții de nedescris. Fericire o poți citi liber pe chipul lor.

„Ce o să fac eu cu dânsul”, a spus Valeria într-un ton glumeț.

 „Cu ceva timp în urmă, prietena mea mi-a zis “tu nu reușești să savurezi din sarcină”. M-am gândit la această frază câteva săptămâni și am ajuns la concluzia că ador să fiu însărcinată, doar că vreau să rămân activă, să pot face ceea ce-mi aduce satisfacție și mă face fericită. Oricum a trebuit să încetinesc puțin și să aleg lucrurile cu adevărat importante. Pe zi ce trece mă documentez tot mai mult de sarcină și naștere. De naștere nu mi-i frică, chiar și când o să apară bebe nu mă înspăimântă, mai mult mi-i teamă că nu o să-i ofer o educație bună sau și mai rău, să nu am timp pentru asta. De asemenea privesc și mai departe#, gândindu-mă la relația lui cu alți copii, influența grădiniției, școlii sau chiar universității. Copiii în ziua de azi sunt cu mult mai dezvoltați și părinții trebuie să lucreze în primul rând la comportamentul propriu apoi să le dea lor un sfat și nici decum un ordin. Nu vreau să fiu nici pe departe ideală pentru copilul meu doar vreau să îi fiu aproape, să îi ofer căldura, iubirea, grija și să nu-i tai aripile”, a ai adăugat viitoarea mămică.

Adriana GRIȚCO


SEP 22, 2020


COMENTARII