FRESH
Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune ...
Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în ...
Va prezenta piesa pentru „Eurovision Song Contest 2021” în Rusia! ...
Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți. Actrița i-a dăruit ...

(video/foto) Emoționant până la lacrimi: Un băiat, încălțat în galoși, a alergat aproape 12 km la maratonul Rubicon 2021

Ieri, 19 februarie, 200 de sportivi din întreaga țară au luat startul la cea mai dură competiție de alergare din Moldova. Un nou participant s-a alăturat sportivilor la ultramaratonul Rubicon-2021, cu o lungime de 500 km. Este vorba despre un băiat care a alergat aproape 12 km încălțat în galoși, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Trebuie să admitem că a alergat aproape 12 km și ne-a mirat pe toți, chiar și pe cei cu experiență! Când va crește, îl luăm de pacemaker”, se arată într-o postare publicată de către organizatori.

În imagini putem vedea cum copilul încălțat în galoși aleargă de rând cu ceilalți participanți la maraton.

„Când am dat cu ochii de el în coloană prima dată, crezusem că face vreo zece metri de entuziasm. Zărindu-l la km 6, am rămas cremene.

Ce să zic, băiatul a parcurs în galoşi toată prima etapă de 11.7km…”, a comentat unul dintre participanți pe pagina sa de Facebook.

În doar trei zile, participanții vor alerga 504 km din sudul țării spre nord și vor traversa 12 raioane vestice: Cahul, Vulcănești, Cantemir, Leova, Hâncești, Nisporeni, Ungheni, Fălești, Glodeni, Râșcani, Edineț, Briceni.

În 27 ore și 21 de minute, participanții au reușit să traverseze 5 raioane și să depășească jumătate din traseu — 252 km.

Posted by Valentin Moscalu on Friday, February 19, 2021

FEB 20, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII