FRESH
Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune ...
Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în ...
Va prezenta piesa pentru „Eurovision Song Contest 2021” în Rusia! ...
Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți. Actrița i-a dăruit ...

(video) Irina Rimes demontează zvonurile conform cărora s-ar fi mutat în Franța: „Mă întorc acasă”

După ce au apărut mai multe zvonuri conform cărora ar fi părăsit România pentru noul său iubit și s-ar fi mutat definitv în Franța, Irina Rimes a răbufnit. Artista a demontat toate zvonurile pe contul său de Instagram, scrie SHOK.md.

De mai bine de două săptămâni, au apărut tot mai multe informații conform cărora bruneta ar fi părăsit România pentru noul său iubit, dar mai ales, că s-ar fi mutat definitiv în Franța.

Deranjată de aceste speculații, Irina Rimes a răbufnit pe rețelele de socializare. Recent, artista a postat pe contul de Instagram un mesaj prin care le-a explicat fanilor săi că nu s-a mutat din țară și că se va întoarce cât de curând acasă. Ba chiar le-a promis tuturor un nou album intitulat „Acasă”.

„Hai să clarificăm ceva. Nu m-am mutat de tot în Franța. Mă întorc acasă la un moment dat, când o să-mi iau bilet de avion. Sunt multe proiecte care așteaptă. Urmează să lansez un album care se numește „Acasă”. Nu știu de unde. Nu am spus asta.”, a declarat Irina Rimes pe contul de Instagram.

Deși acum și-a găsit sufletul pereche, în trecut, Irina Rimes a trecut prin mai multe suferințe. În anul 2017, frumoasa artistă a divorțat de Andi Bănică, bărbatul cu care era măritată și alături de care credea că va rămâne pentru totdeauna. În cele din urmă, despărțirea le-a bătut la ușă mai repede decât s-ar fi așteptat, însă, chiar și așa, artista și fostul său soț au rămas prieteni și colaborează împreună pentru diverse piese, scrie spynews.ro.

„Suntem mai mult decât simpli prieteni. Ne știm toate plusurile. Vrem să fim unul mai bun decât celălalt. Pe Irina o fac fericită lucrurile frumoase și dragostea. Tot ce știu să fac e datorită faptului că am cunoscut-o pe Irina. Au fost și perioade dificile în viețile noastre. O iubesc din tot sufletul”, declara Andi Bănică într-un interviu, în urmă cu ceva timp.


FEB 21, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...