FRESH
(VIDEO) Când tatăl socru te învață să conduci un KAMAZ. „Parcă ești ...
(VIDEO) După un an de pauză, din nou pe scenă. Geta Burlacu, într-un ...
A fost spânzurată, deși murise deja de infarct. Cazul șocant al unei ...
Horoscop 27 februarie 2021. O fostă iubire îți poate da viaţa peste ...

(video) Maria Ciorici, despre calvarul prin care a trecut Ina Terescenco: „Așa-i capul de găină proastă! De ce continuăm să iubim oamenii care ne fac atâta suferință”

Recent, bloggerița Ina Terescenco a trecut printr-un adevărat calvar. Aceata a fost bătută din nou de fostul concubi. Maria Ciorici nu a putut trece cu privirea peste situația dată, deoarece și ea a simțit pe pielea ei ce înseamnă violență. Aceasta a fost umilită de fostul soț, doar că de fiecare dată când scria cerere la poliție și-o retrăgea din motiv că era dependentă financiar de el. scrie SHOK.md.

Maria a făcut mai multe story în care o admiră pe Ina Terescenco pentru curajul ei, că a făcut public această informație

„Eu nu pot să înțeleg cum duce Dumnezeu așa mraziuri și așa mizerie pe Pământ. Iară Ina a fost bătută, credcă de tot același om”.

Aceasta a dezvăluit că i-a vorbit Inei că trebuia să-l dea la poliție încă de la prima bătaie: „Fetelor cum să vă mai zic, o dată te-o lovit nereușit și îi gata cu tine, eu n-am cuvinte. Mi-am stricat toată dispoziția. Am fost și eu bătută și de fiecare dată dădeam la poliție, dar retăgeam cererea, fiindcă dependeam de om și aveam copil. Aicea, draga mea Ina nu te ține nimic ca să oprești omul ista, și eu știu că tu mi-ai zis mia că tot îl bați, dar nu se compară puterea femeiei cu a bărbatului. N-am cuvinte, ea îl iubește pe băiatul ista, asta-i clar și el o iubește, da nu înțeleg ce există. O gelozează? Tu esti în aceași situație, cum am fost eu demult”, a dezvăluit aceasta în story.

Mariei îi este frică să presupună ce avea să se întâmple cu Ina, dacă era căsătorită cu el și mai avea un copil.

„Oamenii aceștia care întind laba în așa hal, ei trebuiesc pedepsiți tare crunt. Nu răbdați violența. Ina îi curajoasă și nu-i rușine că arată tot, dar sunt foarte multe femei care îndură așa ceva și se ascund cu fond de ten, cum mă ascundeam eu”

Maria a povestit un caz de pe timpurile când lucra la grădiniță. Aceasta a avut comoție după ce a fost împinsă și a căzut cu fruntea de calorifer. Vloggerița este nedumerită de ce femeiele continuie să iubească oamenii care îi fac să sufere.

„De ce continuăm să iertăm și iubim oamenii care ne fac atâta suferință, durere fizică-emoțională. Asta-i capul de găină proastă. O femeie puternică îl pune la punc. Foarte urât să bați un om mai slab decât tine și în așa cazuri femeia poate să facă o prostie foarte mare”, a mai adăugat aceasta.


FEB 2, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...