FRESH
Ea este femeia cu mustață! Motivul incredibil pentru care nu renunță ...
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...
(FOTO) O nouă extravaganță marca Zlatan Ibrahimovic! Cu ce mașină ...

(video) Maria Ciorici: fabula cu „Măgarul încurcat” continuă

Maria Ciorici ne-a surprins din nou cu un filmuleț întitulat Măgarul încurcat. Vloggerița în fabula propriu-zisă își descrie povestea ei de după divorț și cum suferă amanta acum, din cauza fostului soț, scrie SHOK.md.

Maria a trecut printr-o adevărată dramă. Aceasta a povestit în cadrul unui interviu cum a fost înșelată de soț timp de patru. Vloggerița simțea că ceva se întâmplă, dar nu avea dovezi. Cei doi practic nu se vedeau, acesta îi zicea că doarme în mașină, din motiv că nu se poate odihni acasă. Dar lucrurile erau astel: el avea închiriat un apartament unde locuia cu amanta

Răbdarea Mariei s-a epuizat și într-o zi i-a controlat telefonul, dar nu a găsit nimic, doar niște apeluri care nu erau înregistrate în telefon. Aceasta a fotografiat tot și a doua zi a căutat pe viber toată lista de numere și ce surpriză aceasta a dat de o urmăritoare de a ei activă, care de multe ori o întreba în live despre relația cu soțul său.

Maria a făcut totul public și atunci a început să afle mai multe detalii de la urmăritori, cum soțul își curta amanta, cum mergeau împreună la prieteni. Acesta se justifica și după spusele vloggeriței o ținea doar pentru necesități sexuale.


IAN 29, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...