FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

(video) Mesajul emoționant al lui John Travolta transmis fanilor după moartea soției

Actorul John Travolta a postat de Ziua Recunoștinței un mesaj emoționant pe Instagram, adresat fanilor, prin care le mulțumește pentru sprijinul pe care i l-au arătat după moartea soției, informează SHOK.md.

Soția lui John Travolta, actrița Kelly Preston, cunoscută din filme precum „Jerry Maguire” şi „Twins”, a murit în iulie, după ce timp de doi ani s-a luptat cu cancerul.

„Cu inima foarte grea, vă spun că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, în care a avut dragostea și sprijinul multor persoane. Iubirea și viața lui Kelly nu vor fi niciodată uitate. Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veți auzi de noi o vreme”, a scris atunci actorul pe contul de Instagram.

Acum, cu o înfățișare greu de recunoscut și cu ochii umezi, John Travolta spune în mesajul video postat tot pe Instagram: „Am vrut să profit de acest moment pentru a mulțumi fiecăruia că m-ați sprijinit într-un mod incredibil în acest an”, transmite actorul înainte de a-i asigura pe fani de toată dragostea sa.

John Travolta și Kelly Preston erau căsătoriți din 1991 și au avut trei copii: Jett, care a murit în 2009 la vârsta 16 ani, Ella și Benjamin. 

Sursa: digi24


NOI 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII