FRESH
Gestul impresionant făcut de Ryan Reynolds și Blake Lively! Ce sumă ...
FOTO Marinela Bezer, apariție FIERBINTE în costum de baie! Și-a etalat ...
FOTO Katy Black trece printr-o etapă grea. Vezi ce a pățit bloggerița
Papa Douba Diop, vedeta Senegalului și călăul Franței la Cupa Mondială ...

(Video) Miley Cyrus și Dua Lipa au lansat un videoclip comun! Artistele l-au dedicat foștilor lor iubiți

Ieri, Miley Cyrus împreună cu Dua Lipa au prezentat videoclipul lor comun pentru piesa Prisoner. Videoclipul a apărut pe YouTube și în doar câteva ore a adunat o mulțime de vizuaizări, scrie SHOK.md, cu referire la spletnik.ru.

În videoclip, ambele artiste sunt îmbrăcate în stil rock mergând cu un autobuz retro.

În videoclip, atât Miley, cât și Dua au trimis un mesaj foștilor lor iubiți. Videoclipul spune: „În amintirea iubirii tuturor foștilor mei”. Și se încheie cu un extras din videoclipul Female Trouble, unde eroina sa spune că acum este o femeie liberă și viața ei abia începe.

Este greu de spus cui anume au fost dedicate aceste cuvinte, așa cum Dua Lipa se întâlnește cu fratele lui Bella și Gigi Hadid, Anwar. Cât despre Miley, vedeta nu are un iubit deja de câteva luni, vedeta a mărturisit recent că le face bine față eșecurilor amoroase din viața sa.

Fanilor le-a plăcut foarte mult noua lucrare a celor două vedete – unii dintre fanii lui Miley au recunoscut că și-au pierdut fără cuvinte. Cu toate acestea, au fost și cei care au cerut să o întoarcă pe Hannah Montana – personajul Cyrus din seria cu același nume, în care a jucat o școală.

sursa:spletnik.ru


NOI 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII