FRESH
A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori ...
A murit Boris Gracevski, fondatorul programului pentru copii „Eralaș”
(foto) O moldoveancă a urcat pe cel mai înalt vulcan din lume. „E ...
Cât de sexy este Nicole Scherzinger la 42 de ani! Artista arată fenomenal ...

(video) Nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat! Jurnalista care a intrat in PANICĂ din senin și a DISPĂRUT din cadru. Care au fost ultimele sale cuvinte

O reporteră a unei televiziuni din Spania a fost protagonista unui incident misterios in timpul unei transmisiuni in direct, scrie SHOK.md.

Telespectatorii jurnalului de știri „Informativos Telecinco” au fost surprinși să vada cum o jurnalistă a dispărut din cadru panicată, fără nici un motiv.

Totul s-a întâmplat când prezentatorul jurnalului a intrat in direct cu jurnalista Elisa Cardenal, care se afla in orasul Segovia pentru a raporta în direct despre incidența coronavirusului în zonă și despre măsurile care au fost luate de autorități. 

Discursul calm si profesionist al ziaristei a fost însă întrerupt din senin, Elisa Cardenal ieșind din cadru ușor speriată a scos sunetul „no, no, no…” care a creat ingrijorare. Cel mai probabil că nu s-a întâmplat nimic grav cu tânăra jurnalistă, însă scena a devenit virală pe Twitter, stârnind numeroase comentarii

Sursa:sport


NOI 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...