FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

(VIDEO) Niște „gospodine” din capitală, surprinse în timp ce FURAU PAVAJ, cu un Q5, la Rîșcani

Pavajul publicat, furat în toiul nopții

În timp ce autoritățile municipale fac lucrări de reparație și renovare, unii locuitori ai capitalei se apucă de furat bunurile publice. Primarul general, Ion Ceban, a solicitat ajutorul Poliției, pentru a fi depistate niște „gospodine”, care au furat pavaj de pe strada Kiev din sectorul Rîșcani al capitalei. Un alt chișinăuian s-a gândit că îi vor prinde bine la gospodărie băncile de pe strada Pelivan din sectorul Buiucani, proaspăt amenajate, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Am văzut câteva gospodine, ieri noapte, de pe strada Kiev furau pavaj. Îl puneam frumușel într-un automobil Q5, îl aranjau și plecau frumușel de la fața locului. Poliția, rog intervenție ca să găsim aceste „gospodine”, să întoarcă proprietatea municipală”, a menționat primarul general, în cadrul ședinței cu pretorii de sector.

Acesta, însă, nu este singurul caz când se fură proprietatea municipală. „Se mai întâmplă și în alte locuri, spre mare regret. Avem și cazuri când instalăm, reparăm, punem, facem, iar peste noate se întâmplă ceea ce se întâmplă, unii distrug, alții fură”, a precizat edilul.

Un alt caz de furt a avut loc în sectorul Buiucani al capitalei. „Țin să aduc mulțumiri Poliției, s-a intervenit foarte operativ, chiar dacă sistemul video încă nu este montat. Am instalat băncile, iar peste 2 zile am văzut că se încearcă a le scoate. Pe celelalte le-am scos singuri, vom găsi o formulă tehnică pentru a le betona total, a le suda, doar ca să nu avem surprize. Am avut un caz când cetățeanul în prima seară a scos un scaun, iar a doua seară a venit după altul”, a relatat pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc.

În acest sens, primarul a solicitat să fie amplasate camere de supraveghere: „Foarte insistent rog, fiecare obiect pe care îl realizăm să fie conectat cel puțin la o cameră de luat vederi”.


AUG 7, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII