FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

(video) O bloggeriță, criticată și acuzată că ar fi urcat băută la volan. Imagini ce au stârnit furia în mediul online

Un videoclip a stârnit un val de furie în mediul online. O bloggeriță a fost criticată și acuzată că ar fi urcat băută la volan, scrie SHOK.md.

O tânără a ajuns în centrul atenției, după ce s-a filmat cu un păhar în mână în timp ce conducea mașina. Vidioclipul a fost publicat în mai multe grupuri pe facebook, internauții nu doar că au acuzat-o pe domnișoară că s-ar fi urcat servită la volan dar și că nu are permis de conducere.

„După arată că s-a răsturnat/ Idioata de alde Victoria Cazacu/ Acolo e apă, ce înebuniți?/Doamne ferește, lumea deja nu mai are ce face, voi sunteți siguri ca a băut!? Dacă ați urmări aceasta fata, ați înțelege mai multe, dar atita timp cit nu știți nimic, doar sa discutați pe cineva, nu va ramine decit asta sa faceti in continuare!/ntr-o săptămâna plânge ca nu a susținut examenul.. peste câteva zile arată poza la permisul de conducere.. și concomitent merge la școala auto.. ponturi moldovenești”, sunt doar câteva comentarii adăugate de internauți.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Se pare că tânăra a decis să facă puțin show. Aceasta a publicat un story în care și-a explicat comportamentul: „În primul rând cine a zis că eu nu am permis, iar în al doilea rând cine a spus că eu am servit ceva ieri. Asta a fost doar pentru story, eu am băut toată seara apă”, a menționat aceasta.


IAN 10, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII