FRESH
Anatol Durbală și-a anunțat soția și copiii că mai vrea un urmaș. ...
Ea este femeia cu mustață! Motivul incredibil pentru care nu renunță ...
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...

(video) O profesoară de aerobic își face numărul în timp ce în spatele ei se desfășura lovitura de stat din Myanmar

O înregistrare video cu o profesoară de aerobic care își filmează numărul în timp ce în spatele ei era în plină desfășurare lovitura de stat din Myanmar s-a viralizat. Înregistrarea care părea prea absurdă ca să fie reală, a fost verificată de utilizatorii de pe platformele social media, care au putut să îi confirme rapid autenticitatea, scrie SHOK.md, cu referie la digi24.

În imagini se poate observa o femeie dansând în timp ce vehicule armate trec în spatele ei. Videoclipul pare să fi fost filmat luni dimineața în timp ce avea loc puciul militar, surprinzând o scenă suprarealistă cu lovitura de stat.

Khing Hnin Wai, femeia în cauză, dansează timp de trei minute fără să pară conștientă de scena din spatele ei. Potrivit profilului ei de Facebook, femeia este o profesoară de educație fizică angajată de Ministerul educației din această țară.

Înregistrarea a părut atât de încredibilă încât în online oamenii au început să se întrebe dacă de fapt a dansat în fața unui ecran verde iar apoi scena cu vehiculele blindate a fost adăugată în videoclip.

Dar pare puțin probabil ca înregistrarea să fie falsă. Utilizatorii care au căutat locația au descoperit că aceasta dansa pe scările din apropierea unui sens giratoriu aflat în apropierea parlamentului din Myanmar.

Mai târziu în cursul zilei de luni femeia a postat ea însăși alte înregistrări video în care s-a filmat dansând în aceeași locație.


FEB 2, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...