FRESH
(video) Un tânăr a căzut de pe balustrada unui escalator, în timp ...
Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat ...
Doina Stratan, cu sânii la vedere, în cea mai transparentă lenjerie: ...
Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

(video) Prezentatorul emisiunii „Bitva Extrasensov” a fost suspendat din funcție. Serghei Safonov ar fi cerut mită de la un participant

Serghei Safronov, a fost demis din funcția de prezentator a proiectului „Bitva Ekstrasensov”. Acesta ar fi cerut bani de la o paticipantă a sezonului 21, pentru ai oferi idicii, ca să poată trece în următoarele etape, scrie SHOK.md.

Alina Verdish a publicat o înregistrare în mediul online în care face dezvăluiri că acesta i-ar fi cerut bani pentru testul „Ecran” – 600 mii, „Identificarea omului din portbagaj” – 900 mii și alte etape nu sunt ieftine – 200 de mii de ruble. Verdish a înregistrat conversația cu Safronov pe un dictafon. Prezentatorul ar fi învătat-o pe aceasta cum trebuie să se comporte cu părinții „astfel încât să plângă și să cadă în genunchi, cerându-le să se oprească”.

„Zece serii câte două teste, îmulțim, rezultă 2 (milioane). Dacă eu nu o să fii undeva, se adaugă. Deocamdată, intenționez să fiu în fiecare episod și apoi cum merge”, spune o voce pe înregistrarea audio, similară cu Serghei Safronov.

Verdish spune că soțul ei a decis să-i facă un cadou în cinstea aniversării a 40 de ani și a transferat 900 de mii de ruble către Safronov. Cu toate acestea, în cele din urmă, ea a fost încă eliminată din program „fără cauză”. Apoi – ignorată. Scandalul a fost comentat de conducătorul canalului TNT, care a spus că echipa nu știa despre mită, sfaturi și schema lui Safronov și amai adăugat că prezentatorul a fost suspendat de la filmări.

Safronov a răspuns reporterilor că „totul este în regulă cu el, iar Alina Verdish va răspunde în instanță”


NOI 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...