FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

(video) Râs cu Plâns! A vrut să-și răsfețe mireasa cu un dans provocator, dar ce a urmat a fost o neașteptare pentru toți

O mireasă a fost lovită de mire chiar la nuntă, în fața tuturor invitaților. Fără să vrea, bărbatul şi-a lovit soția cu piciorul în faţă, în timp ce încerca să-i ofere un dans lasciv. Incidentul a fost filmat și postat pe rețelele de socializare, unde a devenit viral, informează SHOK.md.

Adam Gaudette, un fost jucător profesionist de hochei pe gheață, și-a dorit să își răsfețe mireasa, Micaela, cu un dans provocator, chiar la nuntă. Din păcate, bărbatul a făcut o mișcare greșită și a ajuns să-și lovească soția cu piciorul, direct în față.

Dacă la început s-a confruntat doar cu șocul invitaților, la scurt timp, Adam a fost nevoit să suporte reacțiile a mii de oameni, incidentul fiind filmat şi publicat pe TikTok. Clipul a devenit viral.

O lovitură destul de bine executată. Omul se mută clar la UFC”, a comentat unul dintre internauţi.

Mireasa spune că a plâns câteva zile din cauza durerii, dar și de rușine. Cu toate astea, a trecut peste, iar acum se amuză pe seama celor întâmplate.

În clipul video se observă că Adam a regretat foarte mult incidentul. Cum a realizat ce s-a întâmplat a sărit în ajutorul soției, care l-a iertat imediat și l-a sărutat. Mulți internauți au apreciat gestul mirelui de după accident și au reacționat pozitiv, scriespynews.

„Îmi place că s-a îngrijorat imediat pentru tine”, a scris un utilizator.


NOI 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII