FRESH
4 dintre cele mai carismatice zodii, care te cuceresc cu personalitatea ...
Cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume a luat foc
Elefanții numărați din spațiu. 5.000 de kilometri pătrați pot fi acoperiți ...
(foto) Învestire desprinsă din The Hunger Games: Ce asemănări au văzut ...

(VIDEO) Sting de Moldova. Alex Manciu a interpretat perfect renumita piesă „Shape of my heart”

Alex Manciu intepretând „Shape of my heart”

Interpretul moldovean Alex Manciu, stabilit de ceva timp cu traiul la Londra, l-a imitat perfect pe Sting. El a interpretat live renumita piesă „Shape of my heart”, scrie SHOK.md.

Alex Manciu a fost acompaniat de chitaristul Diogo Salgado, cu care, se pare, fac o echipă de nota 10.

„Ei cum să nu îți placă??? Miere pe suflet și urechi”, a comentat soția interpretului moldovean, Olga Manciu, pe pagina sa de Facebook.


„Bravo, om talentat care merită toate aplauzele, cred că o sa ajungă om mare cu așa talent”, a comentat una dintre fanele interpretului.

Gordon Matthew Thomas Sumner, cunoscut sub numele de scenă ca Sting, este un muzician englez din WallsendNewcastle-upon-Tyne. Înaintea carierei remarcabile de artist solo, a fost liderul vocal, principal compozitor și basist al trupei rock The Police din anii 1970–1980. Ca muzician solo și ca membru al trupei The Police, Sting a vândut peste 105 milioane de înregistrări, și a fost distins cu șaisprezece premii Grammy.

Hitul „Shape of My Heart” a fost lansat în august 1993, drept al cincilea single din albumul „Ten Summoner’s Tales”. Se zice că Sting a scris piesa într-o plimbare pe malul unui râu, în compania chitaristului Dominic Miller. Sting a fost prezent în filmul „Leon”, al lui Luc Besson, cu această piesă.


IUL 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII